+38521320543

 

ZAŠTO ODABRATI CHIARU

Očekujemo Vas!
Beauty Centar Chiara je salon za uljepšavanje te njegu i održavanje kose i tijela. Nudimo Vam frizerske usluge, kozmetičke usluge, pedikerske usluge, make-up. Izdvajamo i sljedeće usluge:
  • masaža
  • tretmani lica
  • tretmani tijela
  • tretmani vlasišta
  • depilacija šećernom pastom
  • depilacija hladnim i toplim voskom
  • estetske i medicinske manikure i pedikure
Naše stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom će Vas učiniti ljepšom i sretnijom osobom, Vaš Beauty Centar Chiara Split.

img

TIM CHIARA

Kozmetičar

Kozmetičar

Kozmetičar, pediker

Jasna Peričić

Majstor frizer, Make up artist

O meni
 

KLIJENTI O NAMA

Nives Lutz - modna dizejnerica Atelier LUTZ

Jasna je divna, susretljiva i strpljiva osoba, puna ideja i zaljubljenik u svoj posao...divan salon sa vrhunskim uslugama. Klijentica sam već dugo i moja preporuka svim damama za posjet Beauty Centru Chiara.

Nives Lutz - modna dizejnerica Atelier LUTZ
Edita Lučić Jelić - radijska voditeljica Radio Dalmacija

Nakon dugo godina traženja, napokon sam pronašla mjesto u kojem brigu o kosi i tijelu mogu prepustiti vrhunskim stručnjacima. Beauty centar Chiara čine prekrasne djelatnice na čelu s vlasnicom Jasnom koja voli svoj posao i živi za njega, to se osjeti čim uđjes u salon. To je mjesto iz kojeg žena zna da će izaći lijepa, njegovana i zadovoljna. Preporučam svima.

Edita Lučić Jelić - radijska voditeljica Radio Dalmacija
Terezija Kusanović - prvakinja opere Hnk Split

Odlazak kod gđe. Jasne u Beauty salon Chiara na kraju radnog dana ili tjedna za mene znači opuštanje i duha i tijela. Od pranja kose, masaže vlasišta, friziranja, šminkanja, ugodne čakulice, tople atmosfere to je paket za poželjet. Još nakon čarobne masaže tijela ili pedikure ili manikure sve rade temeljito i stručno. Sviđa mi se što sve usluge mogu dobiti na jednom mjestu a sve jednako kvalitetno. Toplo preporučam!

Terezija Kusanović - prvakinja opere Hnk Split
prof.dr.sc Željka Roje specijalist za otorinolaringologiju

Salon Chiara je za mene bio pravo osvježenje i otvorio mi je pogled u drugačiju vrstu frizerske usluge koja omogućuje sveobuhvatni pristup zdravlju u ljepoti vaše kose i vlasišta. Redovita njega, besprijekorno feniranje i spremnost na eksperimentiranje i nove izazove sa svečanim frizurama.... jednostavno odlicno!!!!! Ljubazna vlasnica uvijek na raspolaganju, stručna, sposobna, vrijedna. Ostalo osoblje istog profila.... sve riječi pohvale!

prof.dr.sc Željka Roje specijalist za otorinolaringologiju
Duška Vitez Šego - viši stručni referent Splitska banka

Beauty centar Chiara je mjesto za dušu i tilo, gdje se možete u potpunosti opustiti i relaksirati uz stručno osoblje na čelu s gazdaricom koja je izuzetno stručna osoba i puna topline i nježnosti, kojom i sami salon odiše...ja svoje vrijeme rado provodim u tom okruženju i toplom preporučam i ostalima da izvoje malo vremena za sebe i svoje gušte te posjete Beauty Centar Chiara.

Duška Vitez Šego - viši stručni referent Splitska banka