+38521320543

 

PARAFINSKE KUPKE ZA RUKE I STOPALA

Parafinska kupka je savršen i intenzivan tretman namijenjen tretiranju i regeneraciji grube, suhe, dehidrirane i zrelije kože ruku i stopala. Kombinacijom dobrog OPI pilinga i OPI maske potičemo dubinsku hidrataciju i cirkulaciju kože, a sam parafin je poprilično toplo ulje na bazi voska s odličnim termo terapijskim svojstvima. Hrani kožu, ublažava bolove u rukama i nogama.

Veoma efikasna i jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku i stopala. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija regenerirajuće i blagotvorne tvari iz parafina, te se potiče cirkulacija.

Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku i stopala. Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom. Osim toga, parafinska kupka je zbog svoje topline iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.

Postupak najčešće počinje pilingom, nakon pilinga stavlja se hranjiva maska, a nakon toga ruke se umaču u ugodno zagrijani i mirisni parafin. Potom se navuku prozirne kesice te frotirne rukavice. Parafin se pod njima hladi 15-20 minuta.

Hlađenjem pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne tvari, djelujući terapeutski. Nakon tretmana koža ruku ili stopala je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena. Parafinsku kupku stopala liječnici preporučuju dijabetičarima kao terapiju, koja sprečava odumiranje tkiva na nogama.

Za sve informacije i narudžbe kontaktirajte nas na :
021 320-543
091 507 3881