+38521320543

 

DOKTOR BABOR PRO THERAPRO EGF TRETMAN

Zauvijek mlad? Ovo je visokotehnološki tretman rješenje!

Besprijekoran izgled kože ima bezvremensku kvalitetu – i to je istina bez obzira jeste li u 20-im ili starijim od 40 godina. Ključ za postizanje toga je EGF, što znači faktori rasta epidermalnog rasta. BABOR je razvio učvršćujući DOCTOR BABOR PRO TheraPro EGF tretman kako bi  pomogao koži koja pokazuje znakove starenja i treba je regenerirati kako bi aktivirala vlastite procese obnove stanica i vratila sat.

Prvi korak u ovom profesionalnom tretmanu za njegu kože je dvostruko čišćenje. Za početak, terapeut za njegu kože primjenjuje BABOR Repair Cellular Ultimate Repair Cleanser za čišćenje i jačanje kože. Nakon toga slijedi Refine Cellular Rebalancing tekućina koja sadrži glutation – bitnu komponentu prirodnog obrambenog sustava kože koji uklanja slobodne radikale. Sljedeća faza – bogata vitalizirajuća maska ​​- intenzivno stimulira mikrocirkulaciju prije nego što se piling maska ​​nanese četkom i ostavi desetak minuta da stupi na snagu. Maska se zatim suho trlja  sterilnim gazama. To je slučaj kada se visoka tehnologija uključuje u igru. Ultrazvuk aktivno potiče protok limfe, mikrocirkulaciju i stanični metabolizam te djeluje poput mikro-masaže, pojačavajući apsorpciju kože. Sada je vrijeme za pojačanje aktivnih sastojaka. Koristeći silikonske spužve, terapeut nanosi dvije duljine pipete DOCTOR BABOR PRO EGF koncentrat i posebnim masažnim pokretima masira serum u kožu. Koncentrat sadrži biomimetičke peptide koji stimuliraju čimbenike rasta u koži i pokreću procese slične reakcijama tijela kad je koža ozlijeđena. To jača koheziju kože i pojačava razmjenu hranjivih i tekućina između dermisa i epiderme, poboljšavajući tako elastičnost. Uz to, peptidi inhibiraju enzime koji razgrađuju elastin.

Nakon toga, Lifting Touch masaža traje 20 minuta. Korak masaže EGF kremom maskom ima intenzivan dekongestijski učinak na tkivo kože. Zatim DOCTOR BABOR Lifting Cellular Eye Day krema vlaži visoko osjetljivo područje oko očiju i potiče mikrocirkulaciju. I ima još toga: stručnjak za njegu kože sada na kožu stavlja  Lifting Maska koja se može iskusiti samo tijekom profesionalnog tretmana, a dok ona djeluje, izvodi stimulativne pokrete na vrhu maske, radeći iz središta lice u smjeru prema van. Zahvaljujući posebnoj strukturi maske, ovaj tretman ima intenzivno stimulativan učinak na mikrocirkulaciju kože i metabolizam. Istovremeno, oblik maske pomaže redefinirati konture lica, opskrbljuju intenzivnom vlagom i optimiziraju sposobnost kože da apsorbira aktivne sastojke sadržane u proizvodima nanesenim ranije. Nakon primanja svih ovih aktivnih sastojaka, koža je spremna za opuštanje. Masaža nježnim pokretima zaokružuje se opuštajućom masažom ramena i vrata. Rezultat? Koža se osjeća godinama mlađa, a njezina struktura izgleda glađe, čvršće i profinjenije.

Trajanje tretmana : 90 minuta
Cijena tretmana: 452,07 HRK/60,00 EURA