+38521320543

 

Jasna Peričić, direktor tvrtke, majstor frizer,Schwarzkopf professional edukator (TA), make- up artist

Jasna Peričić, direktor tvrtke, majstor frizer,Schwarzkopf professional edukator (TA), make- up artist

JasnaP - make up artist

 Od 1991. godine počinjem raditi kao mlada frizerka, a 1995.godine otvaram svoj prvi mali frizerski salon.Od 2014. godine vlasnica sam Beauty centra Chiara.

Nakon 30 godina u struci još uvijek s ljubavlju radim svoj posao i u svakom trenutku uživam u njemu kreirajući nove ideje i trendove.

Ponosno ističem da moj salon već četvrtu godinu zaredom nosi titulu Mater salona koji dodjeljuje Schwarzkopf professional.

Također sam 2014.god. završila ILLAMASQUA tečaj  kod Ivane Bilandžija-Billy za make up artista.

Pridružujem se krajem 2019.god  Schwarzkopf professional edukativnom timu, edukator-tehnical advisor(TA).

Prošla sam obuku za Spa manikuru i Spa pedikuru ,te trajni lak od O*P*I,BABOR PRO EXPERT za njegu lica, rusku manikuru i rusku pedikuru te Lycon depilacije.

Pridružujem se tijelima UO Split od 2018.godine ,te postajem član Sekcije frizera UO Split,te 2019.godine član Skupštine UO Split.

Nakon 19 godina malog frizerskog obrta odlučila sam se otvoriti beauty centar u kojemu nudimo sve frizerske, kozmetičke i pedikerske usluge.
Godinama sam se usavršavala pohađajući razne  seminare i tečajeve na različitim akademijama, a najviše na ASK Schwarzkopf akademiji.

Moj tim se redovito usavršava i pohodi razne edukacije kako u našem salonu , tako i na raznim akademijama i seminarima. Važno je upoznati se sa novim tehnikama, materijalima, priborom i aparatima kako bi obavljali svoj posao na najbolji mugući način, bez posljedica.

…JER BEZ EDUKACIJA NEMA NI ZNANJA ,NI NAPRETKA…

Comments are closed.