+38521320543

 

Jasna Peričić, direktor tvrtke, majstor frizer,Schwarzkopf professional edukator (TA), make- up artist

Jasna Peričić, direktor tvrtke, majstor frizer,Schwarzkopf professional edukator (TA), make- up artist

JasnaP - make up artist

Od 1991. godine počinjem raditi kao mlada frizerka, a 1995.godine otvaram svoj prvi mali frizerski salon. Od 2014. godine vlasnica sam Beauty centra Chiara. Želja mi je bila proširiti djelatnost i otvoriti salon ljepote u kojem svojim klijentima mogu nuditi sve na jednom mjestu.


Nakon 30 godina u struci još uvijek s ljubavlju radim svoj posao i u svakom trenutku uživam u njemu kreirajući nove ideje i trendove. Ponosno ističem da moj salon petu godinu zaredom nosi titulu Mater salona koji dodjeljuje Schwarzkopf professional.


Također sam 2014.god. završila ILLAMASQUA tečaj  kod Ivane Bilandžija-Billy za make up artista.


Pridružujem se krajem 2019.god  Schwarzkopf professional edukativnom timu kao edukator  i  2023. godine nakon dvije godine TTT postajem službeno i certificirani edukator za Schwarzkop professional, gdje redovito održavam edukacije koloristike, izrade svih vrsta pramenova i svečanih frizura i stylinga kako u Zagrebu na ASK akademiji, tako i u svom centru te u obrtničkim školama.


Prošla sam obuku i educirala se za OPI Spa manikuru i OPI Spa pedikuru ,te trajni lak od OPI, gradivni trajni lak EVO, BABOR PRO EXPERT  tretmane lica, rusku manikuru i rusku pedikuru, te PALU gradivni trajni lak pod palicom renomirane edukatorice Slađane Krge te LYCON depilacije.


Nakon 19 godina malog frizerskog obrta odlučila sam se otvoriti Beauty centar u kojemu nudimo sve frizerske, kozmetičke i pedikerske usluge. Godinama sam se usavršavala pohađajući razne  seminare i tečajeve na različitim akademijama, a najviše na ASK Schwarzkopf akademiji. Bez obzira na godine staža još uvijek bez prestanka odlazim na edukacije.


Moj tim se redovito usavršava i pohodi razne edukacije kako u našem salonu , tako i na raznim akademijama i seminarima. Važno je upoznati se sa novim tehnikama, materijalima, priborom i aparatima kako bi obavljali svoj posao na najbolji mogući način, bez posljedica.


…JER BEZ EDUKACIJA NEMA NI ZNANJA ,NI NAPRETKA…