+38521320543

 

Jasna Peričić, direktor tvrtke, majstor frizer,Schwarzkopf professional edukator (TA), make- up artist

Jasna Peričić, direktor tvrtke, majstor frizer,Schwarzkopf professional edukator (TA), make- up artist

JasnaP - make up artist

 Od 1991. godine počinjem raditi kao mlada frizerka, a 1995.godine otvaram svoj prvi mali frizerski salon.Od 2014. godine vlasnica sam Beauty centra Chiara.

Nakon 30 godina u struci još uvijek s ljubavlju radim svoj posao i u svakom trenutku uživam u njemu kreirajući nove ideje i trendove.

Ponosno ističem da moj salon već četvrtu godinu zaredom nosi titulu Mater salona koji dodjeljuje Schwarzkopf professional.

Također sam 2014.god. završila ILLAMASQUA tečaj  kod Ivane Bilandžija-Billy za make up artista.

Pridružujem se krajem 2019.god  Schwarzkopf professional edukativnom timu kao edukator .

Prošla sam obuku za Spa manikuru i Spa pedikuru ,te trajni lak od O*P*I,BABOR PRO EXPERT za njegu lica, rusku manikuru i rusku pedikuru te Lycon depilacije.

Nakon 19 godina malog frizerskog obrta odlučila sam se otvoriti Beauty centar u kojemu nudimo sve frizerske, kozmetičke i pedikerske usluge.
Godinama sam se usavršavala pohađajući razne  seminare i tečajeve na različitim akademijama, a najviše na ASK Schwarzkopf akademiji.

Moj tim se redovito usavršava i pohodi razne edukacije kako u našem salonu , tako i na raznim akademijama i seminarima. Važno je upoznati se sa novim tehnikama, materijalima, priborom i aparatima kako bi obavljali svoj posao na najbolji mogući način, bez posljedica.

…JER BEZ EDUKACIJA NEMA NI ZNANJA ,NI NAPRETKA…