+38521320543

 

SIGURNO PRUŽANJE USLUGA U BEAUTY CENTRU CHIARA

PRAVILA I UPUTE ZA SIGURNO PRUŽANJE USLUGA U BEAUTY CENTRU CHIARA TIJEKOM PANDEMIJE UZROKOVANE COVID-19
Drage naše klijentice i klijenti,
Od ponedjeljka 04.05.2020.god.naš centar ponovo otvara svoja vrata.
***Sve frizerske,kozmetičke i pedikerske usluge su dostupne za Vas.

Napokon je došao taj dugo očekivani dan koji smo svi zajedno priželjkivali. Zaista ste nam svi  nedostajali i do sada nismo bili svijesni činjenice koliko smo međusobno bitni jedni drugima..
***Bez obzira na ova teška i nepredvidiva vremena mi smo svoje vrijeme usmjeravali na dodatne on line edukacije ,te obnavljanje i usavršavanje svoga znanja u struci.
✅Stoga obećajemo da ćemo se i dalje zalagati  kako bismo unaprijedili svoje znanje da Vam možemo što kvalitetnije i stručnije ponuditi naše usluge, te boravak u našem centru učiniti  još ugodnijim i ljepšim.
Svjesni smo činjenice da epidemija još traje i nije nestala, na nama je da ostanemo odgovorni i zaustavimo širenje zaraze.

***Vaše i naše zdravlje nam je na prvom mjesu , stoga vas molimo da se prilikom dolaska i boravka u našem centru  pridržavate sljedećih mjera koje smo dobili po preporuci HZJZ :
•ukoliko ste bolesni (temperatura,kašalj, kihanje,grlobolja,glavobolja ,bolovi u mišićima  i sl.), molimo Vas da otkažete termin unaprijed, ako dođete bolesni nećemo biti u mogućnosti odraditi uslugu
•molimo Vas da poštujete dogovoreno vrijeme termina, kako bismo osigurali sigurne uvjete u salonu, te  izvršiti dezinfekciju između klijenata
•zbog mjera fizičke distance, nismo u mogućnosti istovremeno primiti veliki broj klijenata
•narudžbe se vrše telefonski na broj 021/320-543,mobitel 091 507 3881,(whats app,viber),mail fs.chiara@gmail.com,te facebook i instagram
•molimo vas za razumjevanje zbog dužeg čekanja,te ćemo Vam ponuditi  prvi slobodan termin
•molimo Vas da na zakazani termin dolazite bez pratnje,osim maloljetnika i osoba kojima je potrebna pratnja

Kako bismo boravak u našem centru učinili još sigurnijim, uz postojeće visoke standarde higijene obavještavamo Vas o novim standardima po uputama HZJZ:
⚠️Prilikom ulaska u centar bit će postavljen otirač za dezinficiranje obuće
⚠️Obavezno dezinficiranje ruku koje će vas dočekati na ulaznim vratima centra
⚠️Obavezan dolazak s maskom!!!
⚠️Vašu torbu i odjeću odložit ćemo u garderobni ormar.
⚠️Dočekati će Vas čisto dezinficirano frizersko radno mjesto,sa svim dezinficiranim priborom.Za svakoga klijenta se koristi novi čisti i dezinficirani alat za rad.
⚠️Koristimo jednokratne mantile,naši ručnici s peru na 95°C,te se dezinficiraju dezinfekcijskim sredstvom za robu
⚠️Konzumacija hrane i pića za vrijeme usluge u ovome periodu se ne preporučuje.Časopise i novine nećemo imati u ovom periodu
⚠️Kozmetičke sobe se redovito provjetravaju i ventiliraju,ručnici se također peru na 95°C ,te dezinficiraju dezinfekcijskim sredstvom za robu,koriste se jednokratne  medicinske plahte
⚠️Pedikerski salon je po svim stardandima oduvijek dezinficiran,te se koriste sterilizatori za sve alatke,te jednokratni ručnici
⚠️Preporučuje se ispunit i potpisati Izjava koja se koristi za Informaciju podataka u svrhu zaštite pojedinaca od zaraznih bolesti COVID-19.

✔️Salon je kompletno opremljen vrhunskim ventilacijskim sustavom ,te se također redovito provjetrava i kompletno dezinficira.

RADNO VRIJEME 
⏱ PON /SRI/PET 13 h-20 h
⏱UTO/ČET 8 h-15 h
⏱SUB 8 h-18 h

Veselimo se ponovnom susretu s vama i vjerujemo da ćemo uz smjeh i radost prebrodit ovu novonastalu situaciju koja nas je zadesila.Radosna srca vas očekujemo.

❤️Vaš team Beauty centra Chiara

image0