+38521320543

 

SalonLab Analizator i Fibre Clinix

salon lab

Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App jedina je napredna tehnologija na tržištu koja omogućava visoko personalizirano iskustvo u salonu, a moćna Fibre Clinix linija, osim u salonu, omogućuje održavanje kvalitete kose i kod kuće.

⚠️Želite saznati kakvo je stanje vaše vlasi?
⚠️Želite saznati koliko je vaša kosa zdrava?
⚠️Želite personalizirani pristup za svoju kosu?
⚠️Želite najbolju njegu za vašu kosu?
‼️SAMO NJEGOVANA KOSA JE ZDRAVA I SJAJNA KOSA 💯%
salon lab 2

Prvi put u povijesti brenda, više od 120 godina znanstvenog iskustva u njezi kose povezalo se zajedno s najnovijim trendovima u digitalnoj tehnologiji te time stvorio jedan povezani sustav za dijagnozu stanja kose, Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App, gdje se po prvi put kombinira frizerska ekspertiza zajedno s digitalnim podacima. To omogućuje klijentima visoko personalizirano iskustvo temeljeno na činjenicama te pruža precizan prijedlog proizvoda i usluga, u salonu i kod kuće.

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer je lagani ručni uređaj s brzim povratnim informacijama koji kroz analizu kose na molekularnoj razini omogućuje frizerima da odaberu proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju tipu kose klijenata. Visoko razvijena tehnologija s infracrvenim senzorom mjeri kvalitetu kose iznutra, što je veliki iskorak s obzirom na to da je dijagnoza stanja kose do sada bila ograničena samo na njezin vanjski izgled. Uz uređaj dolazi i inteligentna aplikacija Schwarzkopf Professional SalonLab App koja vizualizira proces konzultacija te postavlja nove standarde kada su u pitanju konzultacije i preporuke za njegu kose. Nakon jednostavnog i brzog skeniranja, aplikacija prikazuje profil kose s prijedlogom personalizirane usluge u salonu i proizvodima za nastavak njege kod kuće.

‼️Fibre Clinix proizvodi za njegu kose

Clinix Vibrancy – formula s AHA kiselinama koja daje vibrantnost i dugotrajnost svježine obojenoj kosi;

Fibre Clinix Fortify – formula s niacinamidom koji iznutra jača oštećenu i prekomjerno obrađenu kosu;

Fibre Clinix Hydrate – formula sa Squalane kompleksom koji pomaže hidratizirati suhu i lomljivu kosu;

Fibre Clinix Volumize – formula s fitokinom koja pruža trajan antistatički učinak, kontrolu i stabilnost tanke i slabe kose;

Fibre Clinix Tame – formula s ceramidom koja zaglađuje površinu kose i daje anti-friz efekt.

fibre clinix

Linija proizvoda Fibre Clinix za oporavak i transformaciju kose dolazi u primamljivim bočicama s holografskim elementima i pastelnim tonovima, a riječ je o potpuno modularnom režimu njege kose u salonu koji koristi vrhunsku tehnologiju i prilagođava se potrebama svakog tipa kose. Svaka Fibre Clinix linija namijenjena za korištenje kod kuće sastoji se od šampona, regeneratora, regeneratora koji se ne ispire, tretmana i boostera.
📍Za sve informacije kontaktirajte nas na :
☎️📞 021 320-543
📲 091 507 3881