+38521320543

 

OPI Pro manikura i pedikura

ZAŠTO OPI PRO SPA MANIKURA I PEDIKURA?

Inspirirana njegom lica.Usavršena za klijenta. Opi ProSpa predstavlja prvu i jedinu profesionalnu liniju njege koja donosi kvalitetu i efikasnost kao i proizvodi za njegu kože lica. Glavni sastojak je Kupuasu maslac koji dolazi iz Brazila.Od svih maslaca najbogatiji je fitosterolima(biološki aktivni steroidni alkohol biljnog porijekla),pa će biti odličan sastojak za anti –age kozmetiku.Maslac sadrži 9 esencijalnih masnih kiselina za njegu koju je nemoguće uspoređivati s nekom drugom njegom(20 % više njege nego lanolin). Niacin (B3)njeguje i pomaže prevenciji starenja kože. Ključni sastojak:bijeli čaj. Preventira potecijalni nedostatak kolagena i elastina. Jak antioksidans štiti kožu od slobodnih radikala. Dvostruko učinkovitiji od zelenog čaja. Zbog toga je cijeli program anti-age i učinci na vašoj koži će biti nevjerojatni.

*OPI PRO SPA MANIKURA*

1_41

Umirujuća ,opuštajuća manikura koja pruža iskustvo pilinga,njege i zaštite,istovremeno pružajući uslugu masaže i akupresure koja je osmišljena kako bi reducirala stres i oslobodila napetost.

  1. Započinje namakanjem ruku u umirujućoj kupki OPI PRO SPA SOAK (brzo se otapa,čisti i razbuđuje ruke i dlanove.Kalendula i divlji kesten umiruju,a magnezijev sulfat detoksicira i pomaže kod reduciranja upala).
  2. Mikro -piling OPI PRO SPA za ruke je enzimski.Profesionalna mikrodermoabrazija za ruke i nokte.Nježne piling čestice ujednačavaju oštećenu i suhu kožu.Vitamin C posvjetljuje vraća blistavost koži(što znači da izbjeljuje hiperpigmentacije) .
  3. Nanošenje OPI PRO SPA umirujuće maske.Iznimno hidratizira i brzo se suši,lagano nanosi,te brzo uklanja.Sadrži kaolin glinu koja čisti kožu i mentol koji hladi i osvježava kožu.Ruke se umotaju u prozirnu foliju.
  4. Dok maska djeluje ide obrada noktiju uz korištenje OPI PRO SPA piling kreme za kutikulu.Gel –krema izvaredne formule koja unčikovito eliminira suhu i grubu kutikulu.Alfa –hidroksi kiselina koja ne iritira kožu savršeno priprema nokat za tretman, a kompleks lipida avokada pruža esencijalnu njegu.
  5. Slijedi masaža ruku sa OPI PRO SPA hidratantnom kremom za masažu idealne formule koja je savršena za masažne tretmane.Lagano se nanosi i brzo upija.Shea maslac i kakao maslac intezivno hidratiziraju ,a peptidi kolagena zadržavaju mlad izgled kože.5 min masaže svakog dlana.
  6. Odmašćivanje nokta i lakiranje nijansama po izboru klijenta.
  7. Nanošenje OPI PRO SPA ulja za zanoktice(njegujuća formula koja se brzo upija,štiti,obnavlja i jača nokat i kutikulu.Sjemenje grožđa,kukuia i suncokretovo ulje pružaju ultimativnu njegu),te OPI PRO SPA zaštitnog seruma za ruke(ovaj napredni serum njeguje ,posvjetljuje i štiti ruke,suzbijajući znakove starenja.Kupuasu pomaže njezi i hidrataciji a peptidi potiču proizvodnju kolagena i vraćaju mladost koži),te sprejanje OPI PRO SPA zaštitnim sprejom za njegu s keramidima preko cijele ruke i dlana(lagani sprej koji kožu istovremeno štiti i hrani,vitmin E pomže neutralizaciji slobodnih radikala,a ceramidi pružaju dubinsku hidrataciju)

Cijena tretmana: 200,oo kn

 

*OPI PRO SPA PEDIKURA*

Ultimativno iskustvo pedikure-sastoji se od omekšavanja kože,pilinga,dubinske njege i zaštite uz koje je neophodna masaža s akupresurom koja reducira stres i oslobađa napetost.

  1. Započinje namakanjem stopala u umirujućoj kupki OPI PRO SPA SOAK (brzo se otapa,čisti i razbuđuje stopala.Kalendula i divlji kesten umiruju,a magnezijev sulfat detoksicira i pomaže kod reduciranja upala.
  2. Nanošenje OPI PRO SPA gela za zaglađivanje tvrde kože.Koristi se kod jakih zadebljanja.Koncentrirani gel pomaže eliminirati i omekšati tvrdu kožu.Kamilica umiruje,a antibaterijski ekstrat čajevca štiti kožu .Namazati i ostaviti 2 min.
  3. Potom se obrađuju pete,skalperom i rašpama.Na taj način se uklanja tvrda koža i zaglađuje stopalo.Očistiti i oprati stopala.
  4. Potom slijedi piling stopala OPI PRO SPA šećernim pilingom koji se ne lijepi i ostavlja kožu glatkom i ugodnom na dodir.Kristali šećera prirodno zaglađuju kožu,a ulje avokada pruža iznimnu hidrataciju.
  5. Potom slijedi OPI PRO SPA umirujuća maska za stopala i gležnjeve.Iznimno hidratizira i brzo se suši,lagano se nanosi i brzo uklanja.Kaolin čisti kožu,a mentol hladi i omekšava kožu.Umotati noge u prozirnu foliju ,a dok stoji obrađuju se nokti.
  6. Potom se maska uklanja slijedi masaža ruku sa OPI PRO SPA hidratantnom kremom za masažu idealne formule koja je savršena za masažne tretmane.Lagano se nanosi i brzo upija.Shea maslac i kakao maslac intezivno hidratiziraju ,a peptidi kolagena zadržavaju mlad izgled kože.10 min masaže svakog stopala.
  7. Odmašćivanje nokta i lakiranje nijansama po izboru klijenta.
  8. Nanošenje OPI PRO SPA ulja za nokte i kutikulu(njegujuća formula koja se brzo upija,štiti,obnavlja i jača nokat i kutikulu.Sjemenje grožđa,kukuia i suncokretovo ulje pružaju ultimativnu njegu),te OPI PRO SPA balzama za zaglađivanje tvrde kože.Nanijeti na područja tvrd kože i ne razmazivati,te sprejanje OPI PRO SPA zaštitnim sprejom za njegu s keramidima preko cijelog stopala i noge (lagani sprej koji kožu istovremeno štiti i hrani,vitmin E pomaže neutralizaciji slobodnih radikala,a ceramidi pružaju dubinsku hidrataciju).

Cijena tretmana : 250,oo kn