+38521320543

 

ANTISTRES MASAŽA TIJELA, LICA I VLASIŠTA „REAL PEACE“

ANTISTRES MASAŽA TIJELA,LICA I VLASIŠTA „REAL PEACE“

Opustite tijelo i duh posebnom antistres masažom tijela, lica i vlasišta… Svaka masaža je personalizirana i preodređena klijentu i njegovim potrebama, tako i ova antistresna masaža koja je spas od umora i stresa.

Preporučujemo je svima koji su dugo napeti, zaokupljeni brigama i problemima, zbog čega je narušena hormonska i neurološka ravnoteža, a svi obrambeni mehanizmi na rubu,kad ne možemo mirno i opušteno spavati,kad smo rastrešeni, napeti, anksiozni….

Masažom prenosimo energiju i stimuliramo metabolizam, te se uspostavlja potpuna komunikacija između nas i klijenta. Tonificiramo klijentu muskulaturu i kožu, povećava se dovod kisika kojim se postiže proizvodnja veće količine energije i ravnoteža hormonalnih funkcija.

Masažom lica i vlasišta potičemo mikrocirkulaciju i postižemo izgled čvršće i zdravije kože, te poboljšavamo tonus kože koja izgleda svježije i mlađe. Masaža lica olakšava stres, olakšava migrene i pomaže kod problema sa sinusima.

Masažom vlasišta završavamo ovu masažu koja je savršena za uklanjanje napetosti jer se na vlasištu nalaze brojni živčani završeci.

Stimulirajući dotok krvi u glavu potiče se i rast kose.

POMLADITE DUH I POBOLJŠAJTE MENTALNU BUDNOST ANTISTRES MASAŽOM „REAL PEACE“

Cijena tretmana: 301,38 HRK/40,00 EURA (1h 30min)