+38521320543

 

Zašto izabrati Lycon depilacije?

Od 2017.god. među prvima u Hrvatskoj postali smo certificirani salon za Lycon sustav depilacije.

Sad ponosno nosimo titulu ✨LYCON MASTER SALONA✨

LYCON MASTER salon je poseban certifikat koji može dobiti samo certificirani salon LYCON ukoliko ispunjava posebne uvjete. Certifikat LYCON MASTER salon jamstvo je za najvišu kvalitetu usluge i visoke higijenske standarde.

Upoznajte Lycon-njegovo veličanstvo, crème de la crème među voskovima za depilaciju: Lycon metodu. Lycon metoda depiliranja je jedinstvena zbog samog sastava voska, ali i principa rada koji se razlikuje od uobičajenog načina depilacije.

Lycon voskovi nisu vrući, topli su i imaju nisku temperaturu djelovanja. Zbog toga jako su nježni prema koži.

Ne lijepe se za kožu i dopuštaju višekratno nanošenje na istome predjelu, bez skidanja kože i bez iritacije. Tijekom tretmana se koriste različite vrste voskova prilagođene različitim područjima tijela, tipovima kože i dlačica.

Postoji poseban vosak i za muškarce.

Lycon voskanje je gotovo bezbolna metoda uklanjanja suvišnih dlačica, izrazito je elastičan, jednostavan za upotrebu, primjeren je za sve tipove kože te učinkovit za uklanjanje i najkraćih i najtvrdokornijih dlačica.

Voskovi sadrže neke od najfinijih i najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodatkom sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija i čajevac. Nakon depilacije, koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila.Tijekom tretmana koriste se posebna ulja, prije i poslije depilacije, čistači i emulzije za smirivanje kože.

Lyconom se odstranjuju i dlačice kratke i do 1 mm.