+38521320543

 

Ivana Vanessa Peričić

Vanessa Ivana Peričić je po struci magistra nutricionizma i znanosti o hrani. S obzirom da je s tri godine krenula plesati balet, a bavila se njime čak 17 godina nije ni zamišljala da će jednog dana promijeniti svoj životni put.   Preddiplomski studij je završila na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, a diplomski na Prehrambeno tehnološkom fakultetu u Osijeku. Ljubav prema znanosti i nutricionizmu donijela joj je tri Dekanove nagrade, a zbog nje i sada sudjeluje u različitim nutricionističkim projektima.


Članica je Hrvatskog zbora nutricionista i aktivna članica organizacijskog odbora 9. međunarodnog kongresa nutricionista. Smatra  da je usavršavanje iznimno bitno  pa aktivno sudjeluje na raznim kongresima i seminarima.


Ističe važnost suosjećanja u radu s klijentima, koje njegujem volontiranjem u Dječjem domu Maestral, razumijevanje individualnosti osobe te važnost holističkog pristupa u rješavanju izazova.


Zdrava prehrana ne bi trebala biti izvor stresa, niti bi hrana trebala izjedati nas. Hrana je tu da mi nju jedemo, a uz činjenicu da nam je gorivo ne smijemo zanemariti i njenu psihološku kao i ostale komponente.


Beauty centar Chiara oaza je mira, a to je odlična podloga za promjenu, razmatranje stanja u kojem se trenutno nalazimo i otvaranje novih životnih poglavlja. Zbog toga sam odlučila svoje nutricionističko savjetovalište Nutrifil otvoriti u sklopu BCC. Nutrifil je tu da bi pomogao svakome da ostvari dobar odnos s hranom, bez pretjerane kontrole, ograničavanja i osjećaja krivnje.


Unatoč promjeni umjetničke karijere u znanstvenu, poziv za umjetnost ne zanemarujem. Svoju kreativnost izražava pjevanjem, ali i šminkanjem pa od Vanesse u BCC možete zatražiti i uslugu šminkanja.