+38521320543

 

RUSKA PEDIKURA

RUSKA PEDIKURA INOVATIVNA JE METODA UKLANJANJA ZADEBLJANE KOŽE NA STOPALIMA. RADI SE S NASTAVCIMA OD KIRURŠKOG ČELIKA TE SAMOLJEPLJIVIM NASTAVCIMA ISKLJUČIVO ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU, ŠTO PEDIKURU ČINI STERILNOM I UGODNOM. TRETMAN JE BEZBOLAN I SIGURAN BEZ KORIŠTENJA BILO KOJE VRSTE SKALPELA. IDEALNA JE ZA OSOBE KOJE IMAJU PROBLEMA SA STOPALIMA,SUHOM I ZADEBLJANOM KOŽOM.

Dobra i redovita pedikura su važan dio osobne higijene koja, ukoliko se pravilno i redovito primjenjuje, u svim godišnjim dobima, a ne samo ljeti, sprječava mogućnost nastanka problematike noktiju i stopala te kod osoba koji su rizična skupina, usporava njihov nastanak.

RUSKA PEDIKURA S PARAFINSKOM KUPKOM je jedna od omiljenih usluga u našem centru. Nakon dobre ruske pedikure veoma efikasna i jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku i stopala. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija regenerirajuće i blagotvorne tvari iz parafina, te potiče cirkulaciju.

Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku i stopala. Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom. Osim toga, parafinska kupka je zbog svoje topline iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.

***Parafinsku kupku stopala liječnici preporučuju dijabetičarima kao terapiju, koja sprečava odumiranje tkiva na nogama.
***Naši djelatnici su educirani za Rusku pedikuru i manikuru pod stručnom palicom gosp. Slađane Krge

Obratite nam se sa potpunim povjerenjem!!!
Za sve informacije i narudžbe kontaktirajte nas na :
021 320-543
091 507 3881