+38521320543

 

NJEGA KOSE S VEGANSKIM PROIZVODIMA

VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

Proizvodi AuthenticBeautyConcept formulirani su s pomoću posebne kombinacije pročišćenih prirodnih ekstrakata.

Proizvodi AuthenticBeautyConcept upotrebljavaju pažljivo i posebno odabrane sastojke. Vjeruju da je ono što su izostavili u istoj mjeri važno kao i ono što su uključili. Svjesno su odlučili ne rabiti silikone, sulfate, parabene, mineralno uljei umjetna bojila.

U svim se proizvodima guar upotrebljava kao proizvod za njegu koji poboljšava raščešljavanje i osjećaj kose.

Hydrate

Dodatak manga i ekstrakta bosiljka njegujućoj formuli za suhu kosu vrijedio bi i samo zbog divnog mirisa. Činjenica da ti sastojci također sadrže vitamine i minerale, antioksidante te imaju protuupalna svojstva samo je ogroman bonus.

Amplify

Postizanje efekta va-va-voom u kosi jednostavno je kao da spremate zdravi doručak. Formula sa zelenim čajem i malo intenzivne limete poboljšava volumen kose.

Replenish

Ljubitelji super namirnica znaju da javorov sirup i pekan orasi nisu samo ukusni već i pouzdani veganski izvori energije i snage. Ekstrakti javora i pekan oraha također su sastojci super namirnica u formuli Replenish za jaku i sjajnu kosu.

Glow

Datulja i cimet zvuče kao ukusna kombinacija, ali također su poznati po svojstvima toniranja, učvršćivanja, hidratizacije, umirivanja, pružanja energije i regeneracije. Ekstrakti iz tih veganskih zalogaja dio su sastojaka za formulu koja poboljšava obojenu kosu.

Embrace

Izazovno je stvoriti visokoučinkoviti asortiman proizvoda za stiliziranje koji je prikladan za upotrebu s proizvodima za čistu njegu. Istaknuti su sastojci tog asortimana shea maslac, kokosovo ulje i kaolinska glina.

 

RAZMAZITE SVOJU KOSU VEGANSKIM PROIZVODIMA IZ LINIJE AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Za sve informacije i narudžbe kontaktirajte nas na :

021 320-543
091 507 3881