+38521320543

 

ANALIZA KOSE SALON LAB ANALIZATOROM

ANALIZA KOSE SALON LAB ANALIZATOROM TE NJEGA KOSE FIBRE CLINIX I NJEGA VLASIŠTA SCALP CLINIX TRETMANIMA

Revolucionarna inovacija u našem centru – prvi je uređaj koji frizeru omogućava skeniranje unutar strukture kose pomoću infracrvene tehnologije, uz podršku SalonLab aplikacije koja vodi i frizera i klijenta kroz proces konzultacija i analize.

FIBRE CLINIX OMOGUĆUJE

POTPUNU PERSONALIZACIJU

OD POČETKA DO KRAJA

 

Svaka FibreClinix linija za njegu kose sastoji se od šampona, regeneratora, regeneratora koji se ne ispire, tretmana i boostera:

FibreClinixVibrancy: formula s AHA kiselinama koja daje vibrantnost i dugotrajnost svježine obojenoj kosi

FibreClinixFortify: formula s niacinamidom koji iznutra jača oštećenu i prekomjerno obrađenu kosu

FibreClinixHydrate: formula sa Squalane kompleksom koji pomaže hidratizirati suhu i lomljivu kosu

FibreClinixVolumize: formula s fitokinom koja pruža trajan antistatički učinak, kontrolu i stabilnost tanke i slabe kose

FibreClinix Tame: formula s ceramidom koja zaglađuje površinu kose i daje anti-friz efekt

FibreClinix je zbog svojih moćnih performansi oporavka kose i prilagodljivih opcija optimalna usluga nakon koloracije. Nakon usluge bojanja, FibreClinix ponovno uspostavlja unutarnje veze za jaču i živahniju kosu.

Kod kuće, FibreClinix pomaže u zaključavanju boje, do 90% zadržavanja.

Ponovljeni kemijski ili mehanički utjecaji mogu utjecati na integritet kose. Unutarnja i vanjska struktura kose mogu biti oslabljene, zbog čega kosa postaje porozna i gruba, s nedostatkom snage i sklona pucanju.

FibreClinix postavlja novi cilj obnove kose zahvaljujući svojem prilagodljivom salonskom režimu i personaliziranoj njezi kod kuće koja targetira svaki tip kose.

KLJUČNE PREDNOSTI:

  • OBNAVLJA UNUTARNJU I VANJSKU
  • STRUKTURU VLASI DO 60 DANA
  • DO 10X JAČA KOSA
  • POTPUNO ZATVARANJE POROZNOSTI KOSE

SCALP CLINIX – ekskluzivni režim za njegu kože vlasišta koji se nastavlja na spomenutu liniju FibreClinix. Radi se o liniji koja se također koristi kroz tretmane u salonu, a potom se odabrani proizvodi, prema analizi SalonLab analizatora nastavljaju koristiti i kod kuće.

ScalpClinix namijenjena postizanju ravnoteže kože vlasišta, s posebnim fokusom na mikrobiom – zbroj svih mikroorganizama koji nastanjuju kožu vlasišta, te na njegovu ravnotežu. Zato osnovni proizvod iz ove linije sadrži inovativnu formulu MicrobiomeActive koja uravnotežuje mikrobiom vlasišta i kosu čini zdravom, umiruje kožu vlasišta, vlaži ga i pruža osjećaj opće ugode.

Imamo četiri linije:

  • ScalpClinixSoothing za suho i osjetljivo vlasište
  • ScalpClinix Oil Control za masno vlasište
  • ScalpClinix Flake Control za sve tipove peruti
  • ScalpClinix Anti-HairLoss za sprječavanje opadanja kose