+38521320543

 

DOKTOR BABOR PRO THERA PRO PEEL TRETMANI (terapijski tretmani s kiselinama)

PERSONALIZIRANI  TRETMANI KOŽE S THERAPRO PILINZIMA

TheraPRO Peel tretmani bude svaku kožu i vrhunac su profesionalnog asortimana DOCTOR BABOR PRO. Jednokratni tretman voćnim kiselinama pružaju  boost i brzu obnovu za umorne kože. Korišteni kao tretmani, pilinzi postavljaju standarde u pogledu trajne regeneracije i vidljivo pročišćene kože. Za svježi ten i manje  tankih linija i bora. „Sofisticirane formule voćnih kiselina nadmašuju sve što se trenutno nudi na tržištu s obzirom na točnost i preciznost. Za učinkovitiju terapiju za njegu kože. TheraPRO pilinzi uklanjaju ne samo površne slojeve kože. Oni također djeluju na dubljoj razini u epidermi i stoga imaju dugotrajniji učinak. Komponente voćne kiseline i pH vrijednosti DOCTOR BABOR PRO pilinga za profesionalni tretman točno su uravnoteženi. Piling, koji je odabran za pojedinačno stanje kože i profesionalno se nanosi, pokreće proces regeneracije kože koji ravnomjerno napreduje od dubine dolje do gornjeg sloja kože – bez nepotrebnog stresa na koži. Četiri različita intenzivna pilinga mogu se prilagoditi specifičnom tipu kože i stanju:

  • PROFESSIONAL PEEL 10% PH 3,5
  • THERAPRO PEEL 20% PH 3 I 20% PH 2,7
  • THERAPRO  PEEL30% PH 2,7

Tijekom tretmana ovim pilinzimi  Vaši Doktor Babor Pro eksperti kratko i kontrolirano snižavaju razinu pH kože, kako bi se postigli maksimalni rezultati. Istodobno, glikolna kiselina koja ima posebno male molekule prodire duboko u kožu. Svaka terapija započinje s TheraPRO LOW, relativno blagim PROFESIONALNIM pilingom koji svaki BABOR profesionalac u njezi kože ima pri ruci u sobi za tretman. Ovim prvim, nježnim korakom, estetičar ubrzava proces regeneracije kože i testira kožni odgovor na AHA kiseline. U sljedećem tretmanu TheraPRO pilinzma (MEDIUM i HIGH), koji su posebno razvijeni za DOCTOR BABOR PRO, ona tada može prilagoditi intenzitet pilinga u skladu s individualnim potrebama klijenta. Na početk tretmana koža se temeljito očisti i priprema s posebnom piling maskom.

Ova maska, koja se koristi samo u profesionalnim tretmanima, sadrži poseban peptid koji kožu priprema za sljedeći AHA piling otapanjem proteinskih mostova između mrtvih stanica kože. Sadrži i kaolin za dodatno čišćenje kože i uklanjanje viška sebuma. Koristeći četkice, estetičar tada nanosi AHA piling – NISKI, SREDNJI ili JAKI ovisno o stanju kože – počevši od bočnih strana lica i radeći prema sredini. Koristeći se pokretnim, pokretnim potezima preko čela, obraza, brade i vrata,  raspoređuje se piling nalik gelu, koji se u početku ostavlja osjećaj ugode. Tijekom preostalog vremena koža može postati blago do izrazito crvena ili čak lagano iziritrana. Ovisno o vrsti pilinka različito je trajanje, LOW PILING stoji 10 minuta, estetičar uklanja piling ugodnim hladnim oblogama.

Jednom kada su voćne kiseline potaknule kožu kao da je imala trening, sada je cilj ohladiti i smiriti kožu. DOCTOR BABOR CELLULAR Rebalancing tekućina regulira pH vrijednost i uravnotežuje kožu. Stručnjak za njegu kože sada nanosi BG Beta Glucan Power Concentrate s spužvama TheraPRO i djeluje na kožu koristeći posebne masažne pokrete. Oni ne samo da se osjećaju ugodno, već i doslovno pritiskuju koncentrat u kožu, brzo omogućujući joj da prodre u kožu duboko dolje, trenutno smanjuje crvenilo, iritacije i zategnut osjećaj. Dalje, smirujuća maska ​​za lice i dekolte – rashlađujuća maska ​​od runa sa laktilom, alantoinom i panthenolom – pruža jačinu svježine i intenzivno smiruje. Zatim estetičar stavlja hladan oblog na vrh maske i ostavlja ga 15 minuta da se sastojci za njegu kože upije. Za kraj, nanosimo REPAIR CELLULAR Ultimate smirujući proizvod s biljnim ekstraktom s 3 posto kardiospermuma, ehija i suncokreta kožu dovodi u savršeno opušten način “read-to-go” – 60 minuta.

Tijek liječenja: 3 – 6 tretmana u intervalima između jednog i tri tjedna – ovisno o cilju tretmana i stanju kože.

CIJENA 1 TRETMANA: 452,07 HRK/60,00 EURA
CIJENA PAKETA OD 4 TRETMANA:1.657,59 HRK/220,00 EURA
CIJENA PAKETA OD 6 TRETMANA:2.561,73 HRK/340,00 EURA

DOKTOR BABOR PRO THERA PRO PEEL