+38521320543

 

BABOR NJEGA LICA – FACE SHINE

Želite za svoje lice posebnu njegu i vrhunsku masažu? Imamo idealno rješenje za vas!

Tretman započinje čišćenjem Hy Oil-om Hidrofilnim uljem za čišćenje lica na biljnoj bazi za nježno, dvofazno dubinsko čišćenje svih tipova kože. Koristi se u kombinaciji sa odgovarajućim FITOAKTIVOM koji temeljito uklanja nečistoće koje su razgradive u ulju i u vodi u dvije odvojene faze. Ne ostavlja osjećaj zatezanja i mastan film na koži.  Bez konzervansa je.

Potom se kao važan prvi korak tretmana, radi Mild peeling-blagi piling za lice sa granulama napravljenim od mljevenih, obrađenih koštica breskve. Pogodan za sve tipove kože. Nježno uklanja površinski sloj mrtvih stanica i grubu kožu koja se peruta.Laganim kružnim pokretima uklanjaju izumrle ćelije bez iritacije. Pročišćava i njeguje kožu.Ten postaje svjež i čist. Omogućava bolju apsorpciju aktivnih sastojaka. Ovim se potiče regeneracija kože.

Njega-lica-Babor-2

Potom slijedi masaža eliksirom mladosti dragocjenim arganovim uljem posebnom tehnikom koja vraća vitalnost umornoj koži i najvažniji je dio tretmana. Masaža počinje pozivom na relaksaciju, masiranjem dekoltea i opuštanjem vratnih mišića, nakon čega sljedi masaža lica japanskim lifting pokretima koji pospešuju čvrstinu i elastičnost kože. Specifičnim pokretima se potom posebno radi na svim grupama mišića lica, ali i očne zone sa posebnim osvrtom na fine linije oko očiju, između obrva i na čelu. Masažu završavamo masažom vlasišta .

Potom slijedi Baborova maska po tipu kože koja hidratizira i regenerira kožu lica. I za kraj tretmana nanosimo Babor kremu po tipu kože.Ova Babor njega lica daje blistavost i najumornijoj koži.

Cijena tretmana: 301,38 HRK/40,00 EURA

Njega-lica-Babor-1