+38521320543

 

MANIKURA I LIJEPI NOKTI UZ GELISH DIP

gelish dip

Gelish DIP formula za razliku od drugih DIP sustava, sadrži najfinije usitnjene čestice akrilnog praha radi postizanja čim veće jasnoće i čistoće boje.
Lakše i brže se nanosi od tradicionalnog akrila te daje snagu i potporu noktima.

GELISH DIP sustav je nova tehnologija kojom učvršćujemo i produžujemo prirodne nokte.Zamjenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom, a zbog višestrukih prednosti postaje sve popularnija.

Pri izradi ove manikure ne koriste se primeri koji isušuju nokte, UV-lampe, električne i ostale brusilice. Koristi se baza, aktivator i sjaj koji se suše na zraku u kombinaciji s akrilnim prahom.

Nokti su potpuno prirodnog izgleda: tanki, čvrsti i najvažnije od svega zdravi, jer ovom manikurom ne oštećujemo prirodan nokat. Vrijeme izrade ovih noktiju ne razlikuje se od vremena potrebnog za skidanje i nanošenje trajnog laka.

gelish dip-beautycentarchara

Proces izrade je vrlo jednostavan, siguran i bezbolan, a efekt traje 3 do 6 tjedana,oviso o kvaliteti ploče nokta  i brzini rasta nokta.Dezinficirane nokte oblikujemo, potisnemo kožicu i matiramo nokat. Nanosimo baznu tekućinu, potom nokat uranjamo u prah. Postupak ponavljamo na svih deset prstiju. Nanosimo 2-4 sloja. Kada smo zadovoljni debljinom proizvoda na noktu, nanosimo aktivator koji dodatno suši i učvršćuje. Nokte prema želji dodatno oblikujemo i nanosimo sjaj koji se suši pet minuta. Manikuru završavamo kao i uvijek uljem za njegu noktiju i hranjivom kremom.

GELIS DIP se  jednostavno skida,natopljen u acetonu, bez rašpanja ili nasilnog guljena proizvoda sa nokta.

• Brza i jednostavna primjena
• Nije potrebno LED/UV svijetlo ni lampa
• Sigurno bez neugodnih mirisa
• Nokti se produžuju uz pomoć tipsi

Uroni za prekrasne nokte!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

*