+38521320543

 

OPI SPA PEDIKURA

Naša stopala su toliko izložena lošim utjecajima te toliko toga nose i trpe, da povremeno zaista zaslužuju dodatnu njegu.Stoga preporučujemo OPI SPA PEDIKURU.

spa-pedikura-chiara

👣👣OPI SPA PEDIKURA 👣👣
Ovim tretmanom se uklanjaju mrtve stanice, revitalizira i obnavlja koža stopala. Tretman počinje laganim namakanjem i omekšavanjem i detoksiranjem stopala u OPI kupki obogaćenoj mirisnim morskim solima. Nakon toga slijedi obrada stopala i noktiju. Pri tome se koriste OPI SPA preparati koji osiguravaju luksuzni piling. Slijedi opuštajuća masaža s OPI maslacem koja završava posebnom SPA maskom za stopala. Nakon što smo omekšali vaša stopala, uredit ćemo i oblikovati nokte.

OPI Spa pedikura specijalno je osmišljena kako bismo vam pružili vrhunski tretman uz savršene OPI preparate koji će vas opustiti i iznjegovati vaša stopla. Nakon postupka njege kože stopala, slijedi, ako to želite, nanošenje zaštitnog laka ili lakiranje,te završna OPI krema.

Za kraj,po vašoj želji,  slijedi dodatna njega stopala parafinom koja donosi poseban osjećaj dobrobiti stopalima.

spa-pedikura-chiara-3

Parafin je dobrohotan prema koži i ima vrlo umirujući terapeutski efekt, također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli.

Pojačava mikro  cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože, tvori posebnu masku bez pristupa zraka i vlage.Time stvara što bolji prodor nanesenog proizvoda što rezultira optimalno hidratiziranom kožom.

Bakterije niti gljivice na mogu živjeti u parafinu bez prisustva kisika, vode ili nekog izvora hrane. Masaža stopala poboljšati će cirkulaciju u nogama i odblokirati začepljene sustave u tijelu.

Cijena OPI SPA PEDIKURE: 250,00  kn