+38521320543

 

MANIKURE I PEDIKURE UZ PARAFINSKE KUPKE

PEDIKURA-MANIKURA-PARAFINSKA-KUPKA-2Veoma efikasna i jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku i stopala. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija regenerirajuće i blagotvorne tvari iz parafina, te potiče cirkulaciju.

Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku i stopala. Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.

Osim toga, parafinska kupka je zbog svoje topline iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Postupak najčešće počinje peelingom, nakon peelinga stavlja se hranjiva maska, a nakon toga ruke se umaču u ugodno zagrijani i mirisni parafin. Nakon toga navuku se frotirne rukavice i parafin se pod njima hladi 15-ak minuta. Dok se hladi pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne tvari, djelujući terapeutski. Nakon tretmana koža ruku ili stopala je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena.

Parafinsku kupku stopala liječnici preporučuju dijabetičarima kao terapiju, koja sprečava odumiranje tkiva na nogama.

PEDIKURA-MANIKURA-PARAFINSKA-KUPKA