+38521320543

 

Pandhys – šećerna depilacija

Ako niste zadovoljni načinom uklanjanja dlačica koji trenutno koristite možda je vrijeme da isprobate najučinkovitiju i najbezboljniju egipatsku depilaciju!!!

Provjerite zašto se žene diljem svijeta odlučuju za PANDHY’S proizvode kao najmoderniji, najsigurniji i najprirodniji način podrške svojoj ljepoti.

*Zašto odabrati šećernu pastu Pandhy’s?

100% prirodni sastav sastoji se od ŠEĆERA I VODE ( ne sadržava kemikalije, mirise i boje). Uklanja urasle dlačice i dlačice duljine 2-6 mm što vosak ne može.Postupak depilacije je manje bolan od depilacije voskom. Dlačice postaju sve mekše i rastu sve sporije te se učestalost depilacije smanjuje.Higijenski je proizvod što znači da se materijal koristi za samo jednu osobu.

*Koje su prednosti šećerne paste Pandhy’s?

Šećerna pasta Pandhy’s sadržava tzv. Medicinski šećer izvrsne kakvoće i obrade te zbog toga ne lomi dlaku već ju izvlači izravno iz korijena. Smijesa se lijepi samo za dlačicu a ne za kožu te odstranjuje samo odumrle stanice kože ( radi peeling kože ) zbog čega koža dugo ostaje svilenkasta i glatka. Pandhy’s pasta je tako usavršena da ne sadržava niti limun niti limunsku kiselinu koji zatvaraju pore i čine depilaciju bolnijom. Znanstveno je dokazano da limun i limunska kiselina u kontaktu sa suncem izazivaju fleke na koži (chloasme ). Depilacija šećernom pastom ili egipatska depilacija vjerojatno je najbliža onoj voskom, ali je njezina prednost ta da za nanošenje nisu potrebne trake za čupanje, a što je još bitnije, nema dijela tijela koji je nedostupan. Ova vrsta depilacije posebno se preporuča za osjetljivu kožu jer ne izaziva crvenilo, prištiće i iritaciju, a djeluje antialergijski i protuupalno. Ovu potpuno prirodnu, lako primjenjivu i najbezbolniju vrstu depilacije prakticirala je i sama kraljica Kleopatra, zato i nosi ime “Kleopatrino zlato” , a zahvaljujući jedinstvenoj teksturi ova patentirana smjesa je 2006. godine, na sajmu kozmetike u Parizu dobila prestižnu nagradu “H. Pierantoni”.

pandhys_l_small

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

*