+38521320543

 

BABOR CRASH TRETMAN LICA

BABOR-CRASH-TRETMAN-LICA

Ako vam je koža lica suha i dehidrirana,želite je osvježiti,nahraniti i iznjegovati,zablistati je ..onda je za Vas preporuka Babor Crash tretman s efektivnom touch masažom i punjenjem lica magičnim Babor ampulama.

Tretman započinjemo patentiranim Babor dvofaznim proizvodima za dubinsko čišćenje,nezamjenjivim HY-oil hidrofilnim uljem i fitoaktivom. Proizvodima koji sprječavaju bilo kakvu dehidraciju kože,a koža je očišćena i spremna za njegu. Potom slijedi blagi piling,kojim se stimulira cirkulacija i uklanjaju mrtve ćelije. Nakon pilinga započinje se efektivna touch masaža u kombinaciji s aktivnim ampulama koje sadrže hijaluronsku kiselinu. Koža se hidratizira i osvježava ispunjavanjem aktivnih ampula, a vrhunska masaža budi Vaša čula i produbljuje djelovanje ampula. Tretman završava Babor maskom i završnom kremom.

Tretman je poželjno raditi dva puta mjesečno,a za još bolje rezultate se preporučuje kućna njega i uporaba ampula prema tipu kože.

U sklopu tretmana koristimo 3 Babor ampule,dok kod jako dehidrirane kože možemo upotrijebiti i dodatne ampule koje se posebno naplaćuju…ukupno 10 ampula. Ispunite želju Vaše kože lica ,utažite joj žeđ i uplovite u hidrataciju s magičnim efektom vrhunskih Babor ampula.

Cijena tretmana: 452,07 HRK/60,00 EURA(1h 30 min)

chiara_ponuda