+38521320543

 

Radiofrekvencijom četiri-polarnim aparatom s laserom do boljeg tonusa kože…

Proces starenja reflektira se na našoj koži. Izlaganje sunčevim zrakama, utjecaj okoliša, osobne navike, geni – sve to ima utjecaj na izgled koji naša koža dobiva stareći. Normalne promjene prilikom starenja kože uključuju nejednaku teksturu kože, pojačano isušivanje, vrećasti izgled kože koji nastaje postepenim gubitkom elastina u koži, transparentnost koja se pojavljuje zbog istanjivanja površinskog dijela kože.

radiofrekvencija_lica

Radiofrekvencija se koristi za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje kože i smanjenje bora, podiže očne kapke i muskulaturu lica. U tretmanima lica radiofrekventna struja zagrijava kolagenska vlakna koja se stisnu, nakon čega slijedi zatezanje opuštene kože,pomlađuje se lice,smanjuju bore,te se regenerira oštećena struktura kože.Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Konačni efekt vidljivo je čvršća i jača koža, puna kvalitetnog i obnovljenog kolagena.

Četiri-polarni radiofrekventni aparat u stvari predstavlja generator vrlo visoke frekvencije, ima dodatak lasera koji poboljšava i produbljuje djelovanje radiofrekventne struje. Time se djeluje i na uklanjanje podbradka, stimulira se stvaranje kolagena, podiže očne kapake,te uklanja jastučiće ispod očiju.

Radiofrekvencijom četiri-polarnim aparatom s laserom do boljeg tonusa kože!