+38521320543

 

Mikrodermoabrazija lica

Mikrodermoabrazija lica

Mikrodermoabrazija lica je tretman brušenja tj. kontrolirano odstranjivanje gornjeg sloja kože kao stratum corneum,koji se sastoji od mrtvih stranica.Ovaj proces ljušti površinski sloj kože,dok također smanjuje fine linije i bore,fleke,ožiljke,proširene pore,povećava proizvodnju kolagena,poboljšava teksturu kože,te potiče obnovu kože.

chiara_ponudaii

Nakon samo jednog tretmana koža je mekša,elastičnija,zaglađenija i čistija. Stalnim korištenjem djeluje odlično na sve tipove kože i može se koristiti i na licu,vratu te dekolteu za dobivanje mladenačkog izgleda.

Mikrodermoabrazija lica se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, te kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza. Vrlo je uspješan i iznimno blagi tretman koji čini kožu lica mlađim te je odlično regenerira. Naime, učinkovito djeluje na ljuštenje kože tijekom blagog uklanjanja površinskog sloja koža. Zato je možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Kako se struktura kože poboljšava, tako nastaje i trenutni lifting efekt. Koža postaje čvršća, elastičnija, a izgubljeni kolagen je obnovljen.Kako bi proces što brže djelovao, koža mora biti svakodnevno hidratizirana. Za najbolju hidrataciju koristite njegujuće serume s visokom vlagom.

Mikrodermoabrazija lica beauty centar chiara
Želita li vidjeti brze i zapanjujuće rezultate njege kože?

Srušite svoju granicu ljepote sa BABOR BEAUTY FLUIDIMA-visoko koncentriranim aktivnim sastojcima za njegu kože.Ovi eliksiri ljepote su bazirani na najčišćim mogućim prirodnim sastojcima.
BABOR BEAUTY FLUIDI usmjereni su isključivo na udovoljavanju potreba različitim kožama.Rezultati su odmah vidljivi :koža izgleda čvršća i sjajnija.
U kombinaciji s mikrodermoabrazijom učinak je intenzivniji i trajniji….
Za jedinstveni osjećaj na koži….

chiara_ponuda